Recenze a uživatelské hodnocení Honzikuvhrad.cz
  1. Úvod
  2. Hodnocení 4.8/5
Recenze a uživatelské hodnocení 4.8/5

Po nákupu na našem eshopu HonzikuvHrad.cz našim věrným zákazníkům zašleme krátký dotazník po e-mailu nebo se jich zeptáme telefonicky, zajímá nás vždy hodnocení 1 - 5 (5 je nejlepší) a kupující má možnost vyjádřit se vzhledem k následujícím oblastem, má možnost také zanechat slovní hodnocení:

  • nákup v e-shopu a přehlednost,
  • zkušenost s průběhem objednávky,
  • zkušenost s naší podporou,
  • spokojenost s dodaným produktem.

Hodnocení samozřejmě není povinné. Jednou za čas dáme doručená hodnocení dohromady a přidáme je na tuto stránku, ať víte, jaký názor na nás mají kupující. Pokud budete mít poznatek, co lépe zapracovat na našem webu, prosím, napište nám na info@honzikuvhrad.cz. Za hodnocení vám všem mockrát děkujeme a těší nás. Tým HonzikuvHrad.cz

 

Vaše recenze a hodnocení (2019)

 

 

Super domluva po telefonu, rychlé dodání, zajistili montáž, maximálně doporučuji a děkuji mockrát.

⭐⭐⭐⭐⭐

Renáta P.

26.4.2019


Bleskové dodání dětského hřiště, můžu jedině doporučit, 5 hvězdiček.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kateřina S.

25.4.2019


E-shop můžeme s manželem jen doporučit.

⭐⭐⭐⭐⭐

Gabriela P.

24.4.2019


doporučuji

⭐⭐⭐⭐⭐

Zdenek J.

24.4.2019


skluzavka 3m druhý den doma, top

⭐⭐⭐⭐⭐

Jindra P.

24.4.2019


Koupila jsem hřiště Villa včetně montáže, děti ho milují:-)).

⭐⭐⭐⭐⭐

Juliána G.

23.4.2019


Doporucujem.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jacob K.

23.4.2019


Montáž hřiště během chvíle, spokojenost.

⭐⭐⭐⭐⭐

Iva T.

22.4.2019


Na montáž jsem musela týden čekat.

⭐⭐⭐⭐★

Petra U.

22.4.2019

Odpověď od nás: Omlouváme se, nyní v sezóně je termín montáže volný vždy maximálě pár hodin, než se naplní. Děkujeme mockrát za nákup. Tým HonzikuvHrad.cz


Tento internetový obchod můžu jedině doporučit. Adéla R.

⭐⭐⭐⭐⭐

Adéla R.

21.4.2019


Naprosto v pořádku, doporučuji.

⭐⭐⭐⭐⭐

David Ř.

16.4.2019


Poradili co dokoupit k hřišti, na žádost namodelovali výsledek. Perfektní.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tereza Z.

13.4.2019


Děti hřiště milují. Veronika B.

⭐⭐⭐⭐⭐

Veronika B.

11.4.2019


Dovezeno na domluvený čas na chatu. Děkuji

⭐⭐⭐⭐⭐

Jirka Š.

9.4.2019


Líbivý eshop a příjemná podpora na telefonu při nákupu.

⭐⭐⭐⭐⭐

Daniel Š.

9.4.2019


domluva na jedničku

⭐⭐⭐⭐⭐

Matěj F.

8.4.2019


za me ok

⭐⭐⭐⭐⭐

Honza S.

6.4.2019


Prehledna internetova prezentace, dobry kup. Tomas W.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tomáš W.

5.4.2019


Kupovali jsme skluzavku a na druhý den dorazila, nečekal jsem takovou rychlost, díky.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lukáš R.

3.4.2019


Rychlá domluva po telefonu. Děkuji

⭐⭐⭐⭐⭐

Marián Z.

3.4.2019


Pěkný a přehledný e-shop. Dostala jsem doporučení od známých.

⭐⭐⭐⭐★

Jitka K.

19.3.2019


Chybí mi na webu možnost vidět, jak hřiště vypadá postavené.

⭐⭐⭐⭐★

Marta K.

17.3.2019

Odpověď od nás: Na podnět zákaznice jsme zapracovali podstránku s videi a realizovanými hřišti zde, děkujeme mockrát. Tým HonzikuvHrad.cz

Na všechny naše výrobky se samozřejmě můžete přijít podívat i na vlastní oči - kontakty.


Skluzavka je super, děkuji.

⭐⭐⭐⭐⭐

Martin D.

17.3.2019


Hezké a přehledné

⭐⭐⭐⭐⭐

Iva K.

16.3.2019


Výborná domluva 

⭐⭐⭐⭐★

Marta K.

16.3.2019


Cením možnost montáže, sama bych to nezvládla.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marie Z.

15.3.2019


ok 

⭐⭐⭐⭐★

Bohumil Č.

14.3.2019


Pěkný a přehledný web, na mé dotazy odpověděli, nakoupil jsem a jsem spokojený. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Martin B.

14.3.2019


Velký počet skluzavek, mnoho vairant co se týče rozměrů a barev, které jsem jinde. 

⭐⭐⭐⭐★

René A.

14.3.2019


vse v poradku

⭐⭐⭐⭐★

Vlasta K.

12.3.2019


Mnoho hřišť na výběr, autorizovaný prodejce, což je výhodou. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Adam K.

11.3.2019


Nemam co vytknout. Pavel S.

⭐⭐⭐⭐⭐

Pavel S.

10.3.2019


Doporucil mi znamy, vse ok 

⭐⭐⭐⭐⭐

Tomáš C.

9.3.2019


bez slovního hodnocení

⭐⭐⭐⭐⭐

Dáša D.

9.3.2019


ok 

⭐⭐⭐⭐★

Vít B.

8.3.2019


bez slovního hodnocení 

⭐⭐⭐⭐⭐

Radek V.

8.3.2019


ok 

⭐⭐⭐⭐★

Jan K.

7.3.2019


bez slovního hodnocení 

⭐⭐⭐⭐★

Martina P.

7.3.2019


S hřištěm jsme moc spokojeni. Manžel se s montáží maličko potrápil:-)) ale měl to za pár hodin hotové a vše je ok.

⭐⭐⭐⭐⭐

Andrea Z.

7.3.2019


bez slovního hodnocení 

⭐⭐⭐⭐⭐

Iveta L.

6.3.2019


bez slovního hodnocení 

⭐⭐⭐⭐⭐

Dan P.

6.3.2019


bez slovního hodnocení  

⭐⭐⭐⭐⭐

Jan C.

5.3.2019


Objednávka dorazila rychle, hodnotím pozitivně.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jiří A.

5.3.2019


Rychlost dodání mě překvapila, montáž manžel zvládl se synem za 2,5 hodin. 

⭐⭐⭐⭐★

Alena A.

4.3.2019


bez slovního hodnocení

⭐⭐⭐⭐★

Aneta H.

3.3.2019


Chybělo mi více fotografií hotových hřišť, jinak ok

⭐⭐⭐★★

Tomáš D.

2.3.2019


Mnoho produktů a přídavných modulů, sestavili jsme společně s dětmi přesně to, co se jim líbilo. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Miroslav N.

2.3.2019


V pořádku. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Matěj V.

1.3.2019


Jsem spokojená s rychlostí dodání a kvalitou produktu.

⭐⭐⭐⭐⭐

Magda V.

24.2.2019


bez slovního hodnocení 

⭐⭐⭐⭐★

Radek G.

21.2.2019


Za mě ok

⭐⭐⭐⭐⭐

Rostislav N.

20.2.2019

Jsme autorizovaný prodejce značky Jungle Gym, vše skladem, doprava nad 4000 Kč zdarma

 Poradíme vám s nákupem na +420 604 393 000 nebo info@honzikuvhrad.cz

 Na nejčastější dotazy máme odpověď zde.

Pomáháte společně s námi: Z každé objednávky pošleme 50 Kč na dětské oddělení FN Motol.

 

Showroom

Vladeko, spol. s r.o. 
Karlštejnská 97 
252 17 Tachlovice 

Prosím, volejte +420 604 393 000 předem, ať se připravíme a můžeme se věnovat 100 % jen vám

Copyright 2012 - 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.